ŠPORTNO DRUŠTVO TEXAS

Športno društvo Texas deluje že od leta 1997, razcvet pa je doživelo po letu 2003. Izgradnji nogometnega igrišča so sledili še asfaltiranje in osvetlitev le-tega ter odbojkarsko igrišče. Člani športnega društva vsako leto pripravimo več različnih turnirjev ter drugih športno-zabavnih prireditev. Naši cilji so druženje, rekreacija in zabava. 

ŠPORT & ZABAVA

V športnem društvu se srečujejo, povezujejo mladi in mladi po srcu, zagrizeni športniki, navijači in tisti, ki športne igre opazujejo z varne razdalje. Društvo je poskrbelo za razvoj športa, najprej s postavitvijo asfaltiranega nogometnega igrišča ter pozneje še peščenega odbojkarskega igrišča. Željni rekreacije se tam predvsem v poletnem času radi zadržujejo in pomerijo med seboj. Organizirajo tudi razne turnirje (nogometni turnir za otroke, mlade, veterane; odbojkarski turnir), kolesarska tekmovanja, pohode ... Nogometno igrišče pa služi kot večnamenski prostor za športne, kulturne in zabavne prireditve. Poletna sezona se tradicionalno odpre s kresovanjem za 1. maj. Čez poletje potekajo aktivnosti na prostem, jeseni pa se dogajanje preseli v notranje prostore kluba Texas.

APARTMA LASCE

lasce

Si želite oddih v neokrnjeni naravi? Uživati v lepotah Šebreljske planote in raziskovati kotičke Idrijsko – Cerkljanskega ali Tolminskega področja?

Preberi več......