APARTMA LASCE

Ali si želite oddiha v neokrnjeni naravi? Uživati v lepotah Šebreljske planote in raziskovati kotičke Idrijsko-Cerkljanskega ali Tolminskega hribovja? Se pozimi zapeljati do bližnjega smučišča? Lovski dom Lasce vam ponuja prenočišče z vsem, kar potrebujete. Ali želite praznovati obletnico, rojstni dan ali drugo priložnost? V poletnih mesecih možnost uporabe terase ter priprava piknikov.

 

Lovska koča Lasce
Šebrelje 78b, 5282 CERKNO
053 744 513 - Marjan Ozebek

PONUDBA IN LOKACIJA

Za najavljene skupine obstaja možnost uporabe kuhinje, organiziranih izletov, vodenja, sprehodov in pohodništva ter ogleda arheološkega parka Divje babe, kjer so leta 1995 našli svetovno znano koščeno piščal. Najamete lahko spodnje prostore, ki so primerni za razna praznovanja (sprejmejo pribl. 30–40 ljudi). Apartma z dvema zvezdicama je v novejši stavbi izven naselja Šebrelje v neokrnjeni naravi in se lahko pohvali s čudovitim razgledom na dolino Idrijce, Kaninsko in Krnsko pogorje ter vse do Škofjeloškega hribovja.

APARTMA LASCE

lasce

Si želite oddih v neokrnjeni naravi? Uživati v lepotah Šebreljske planote in raziskovati kotičke Idrijsko – Cerkljanskega ali Tolminskega področja?

Preberi več......