KLUB TEXAS

Klub Texas Šebrelje deluje že okroglih 30 let. V teh letih se je prostor velikokrat spremenil, nazadnje smo ga »obnovili« oktobra 2014. Zdaj gledamo naprej in se trudimo, da bi ugodili vsem starostnim skupinam. Prirejamo dogodke za mlade ter za malo starejše občane. V teh letih so pri nas nastopili Nina Pušlar, Manca Špik, Natalija Verboten, Zmelkoow ... Trudimo se, da bi preko sezone napravili čim več raznovrstnih dogodkov za vse okuse.

Klubtexas 8

MLADINSKI CENTER

Klub Texas ni samo navaden klub, ampak tudi mladinski center, kjer se mladi in mladi po duši srečujejo na najrazličnejših dogodkih, kot so koncerti, zabave, obletnice, predavanja, razstave in razne športne prireditve, ki deloma potekajo na zunanjem igrišÄu. Velikokrat pa za obisk ni potrebna posebna priložnost, saj sta dovolj že druženje s sovrstniki in želja po športni aktivnosti. Tako ima Texas tudi svoje nogometno moštvo, ki se še zmeraj aktivno udeležuje raznih turnirjev. Pravijo: »Važno je sodelovati, ne zmagati.« Navsezadnje so na prvem mestu druženje in nova poznanstva. Med vsem tem pa prihaja tudi do novih idej, kako še dodatno popestriti dogajanje v klubu.

APARTMA LASCE

lasce

Si želite oddih v neokrnjeni naravi? Uživati v lepotah Šebreljske planote in raziskovati kotičke Idrijsko – Cerkljanskega ali Tolminskega področja?

Preberi več......